Clips

The POWER is in the CLIP

TEKST&UITLEGclip


[Gian en Mariëlle Ploegmakers – Regio Business (o.a. BOBborrels)]
In deze clipvorm neem je als spreker de tijd om je gedachten, je ideeën, visie of missie neer te zetten voor je publiek of je werknemers. Door de korte speelduur kunnen mensen hem vaker bekijken en blijft hij beter hangen. De kracht van herhaling. Zeer geschikt voor directie, Raad van Bestuur en beleidsmakers.

VLOGclip


[Hanneke van Oirsouw van Groeikwadraat]
Misschien blog je al op je website? Met een VLOGclip voeg jij je persoonlijke touch toe aan je verhaal. Je manier van spreken zegt veel over je persoon. Zo kunnen mensen uit je houding, blik, toon, tempo en volume veel informatie halen over jou.

Q&Aclip


[Rob van de Sande en Eric van den heuvel – Vluchtheuvel BASIS]

VISITEclip


[Sandor Willems – NOBO – No Bounderies]
Wat is nu de kracht van deze VISITEclip? Een sterk verhaal in duidelijke taal.

Uit 40 interviews hebben we 15 quotes van succesvolle ondernemers geselecteerd voor jou om je een indruk te geven van de kracht van quotes op video.

Download gratis

QUOTEclip


[Alex Sirimarco & Han Wirken – Da Vinci]
Het draait bij deze clipvorm om authenticiteit en de WOW-factor. Er is iemand ‘thuis’ op je homepage. Personal Branding!

PROMOclip


[Lesley Birsak – Quotes & Questions]
Je profileert je business door voorbeelden te geven van de producten en diensten die je kunt leveren.

The POWER is in the CLIP

In een clip van Quotes & Questions staat jouw tekst centraal. En jijzelf natuurlijk ook. In een gesprek of interview komen we samen tot de essentie en de tekstvorm die gaat binnenkomen bij jouw doelgroep. Dan volgt de opname van jouw clip die vooral een persoonlijk karakter gaat krijgen. Jij hebt de hoofdrol en je tekst doet zijn werk.

Uit 40 interviews hebben we 15 quotes van succesvolle ondernemers geselecteerd voor jou om je een indruk te geven van de kracht van quotes op video.

Download gratis