Education

Vluchtheuvel basis -
Een training voor docenten in het basisonderwijs

 

Het aantal mensen met verhoogde werkdruk, stress en burn-out is in het primair onderwijs extreem hoog. Ben jij leraar en voel je elke dag de pijn of heb je weinig nachtrust? Dan kun je er voor kiezen om de stress te lijf te gaan. Hoe kun je die werkdruk verlagen?

 

In het traject Vluchtheuvel ga je aan de slag met een persoonlijk leerdoel. In een training van 1 dag leer je jouw hoofd steeds opnieuw leeg te maken zodat er ruimte vrijkomt en jij weer onderwijs kunt creëren zoals je dat zelf wilt.

Je hebt daardoor minder last van stress en je ervaart meer plezier in je onderwijs. De kinderen bloeien ervan op. Je onderwijs wordt zichtbaar beter.

De werkwijze

  1. Een telefonische intake om helder te krijgen waar de schoen wringt.
  2. Een dagcursus met een deel persoonlijke effectiviteit en een deel vakdidactische methodieken Taal.
  3. Twee coachingsgesprekken om je te ondersteunen bij de implementatie in je lessen.
  4. GRATIS Online training Leestekens met een Sound EN korte video’s met effectieve methodieken zoals Kinderen teksten leren schrijven, Boekadvisering en Creatief schrijven voor Video & Greenscreen …

Heb je nog vragen over deze training?

Is een webinar iets voor jou?

Volg je regelmatig webinars om je kennis en inzichten te vergroten? Ik ben er gek op want ik haal veel waardevolle informatie binnen en hoef er de deur niet voor uit. Bovendien maakt het niet uit waar je bent. Met een laptop en een internetverbinding kun je zo inloggen.

Ben je als ondernemer of als onderwijsgevende werkzaam? Dan kan het voor jou interessant zijn om af en toe een webinar te geven. Quotes & Questions helpt je met het schrijven van je tekst. Een powerpoint en enkele clips zorgen voor het beeld. Je hoeft niet per se in beeld te verschijnen maar het kan natuurlijk wel. Alle webinars worden opgenomen en zijn on demand beschikbaar.

Ik geef regelmatig een educatieve webinar. Meld je hieronder GRATIS aan.