Meester van de maand

Toevallig, als toeval bestaat, werd ik in de laatste maand van 2020 geïnterviewd voor het tijdschrift juf & meester van uitgeverij Malmberg in Den Bosch. Klik voor het artikel van Lenny Tamerus op onderstaand logo.

 

 

Nieuwe baan

Na 2,5 jaar invallen op basisscholen ben ik weer aan de slag op de Hogeschool van Zeeland (HZ) op de Pabo in Vlissingen als docent Nederlands. Dat gaat volledig online en is voor mij veiliger; ik behoor tot de risicogroep. Dus veel muten, virtuele handjes opsteken en calls.

Toch kun je me af en toe nog wel boeken als invaller alleen … dan neem ik mijn project Poëzie & Podcast mee. Ik professionaliseer leesconsulenten op de werkvloer. Misschien interessant om de biebjuf van jouw Bieb op School even over te informeren?

 

Nieuw project

In 2021 lanceert Quotes & Questions een nieuw project dat draait om het voorlezen van fragmenten uit kinderboeken. Misschien iets voor jou of voor iemand in jouw omgeving? Lees er alles over Frappante Fragmenten en meld je aan als Voice-Over.

 

Een goed begin in 2021 en …

wellicht tot ziens op de werkvloer in Zeeland of Brabant.