Personal Branding

Jezelf als merk neerzetten

Omdat er zoveel mensen actief zijn op internet, moet je iets doen om in beeld te komen bij jouw ideale klant: Personal Branding. Je zet jezelf als merk neer. Misschien klinkt dit nog wat onwennig, maar het hoort erbij als je de ideale klant wil bereiken. Het grote voordeel van kleine ondernemers en zelfstandigen is dat ze het volledig in eigen hand kunnen houden. Je hoeft hier niet persé een duur reclamebureau voor in te huren, want je kunt het ook eenvoudig zelf doen.

Doe het zelf

Door het heft in eigen hand te houden ben je in staat te gaan ontdekken wie je precies bent, hoe je werkt en vooral WAAROM je doet wat je doet. Door middel van personal branding ga je nadenken over je unieke kwaliteiten, producten of diensten. Want hoe meer jij je onderscheidt van je branchegenoten, hoe prettiger de klant dat vindt. De klant moet namelijk helder krijgen waarom hij voor jou kiest.

Omdat branding persoonlijk moet zijn, ligt video voor de hand. Al sprekend voelt de kijker dan of er een klik met jou is. Naast je looks is taal ook bepalend voor je identiteit. Wat je zegt en hoe je het zegt, maakt dat je kijkers aan je gaan wennen en voor jou gaan kiezen.

Doorzetten

Misschien haak je nu al af en dat zou jammer zijn, want vroeg of laat wil ook jij met video aan de slag. En dan kun je maar beter nu instappen en anderen voor zijn. Die kunnen daarna alleen nog maar een imitatie van jou worden. Quotes & Questions gaat met jou op zoek naar de vorm die het beste bij jou en je business past. Hiermee ben je zichtbaar op het internet op JOUW manier.

Beginnen

Heb je nog weinig ervaring met video voor je onderneming? Dan kun je het beste beginnen met het traject dat leidt naar je eerste professionele video: STARTup. De vorm van deze clip wordt in overleg vastgesteld. Dit kan bijvoorbeeld een VISITEclip zijn, een INSTRUCTIEclip, een TEKST&UITLEGclip of misschien heb je zelf wel een briljant idee. Binnen enkele weken kan jouw clip al online gaan. Klik hier om verder te lezen en om je aan te melden.

Enige ervaring

Heb je het STARTup traject afgerond en wil je meer video’s? Of heb je al ervaring opgedaan in het werken met video? Dan is het FOLLOWup traject iets voor jou. We produceren samen vijf of zes clips die we in één keer schrijven en opnemen. Deze clips verspreid je gedoseerd in je nieuwsbrief, via je mail of op social media. Het FOLLOWup traject is alleen interessant als je al eens een clip hebt laten produceren.

Door de efficiënte manier van werken liggen de kosten laag.

Stuur een link naar video die je online hebt staan. Die bekijken we en daarna nemen we contact met je op om je wensen m.b.t. videoproductie door te spreken. Wij gaan je bellen.

Ervaren

Ben je gewend om te spreken op camera of heb je de kneepjes van het vloggen al onder de knie? Dan kan Quotes & Questions je feedback geven op je eigen producties om ze nog beter te laten werken in je marketing. Ook kan Quotes & Questions je technische ondersteuning geven bij het editten of je creatieve ideeën bieden om weer nieuwe clips te produceren.