Durf je het al aan?

Je hoeft niet op Facebook.

Je hoeft niet op Facebook. Je kunt ook jezelf laten zien op LinkedIn. In je nieuwsbrief. Of op een eigen YouTube-kanaal. Maar misschien is het al een mooi begin als je op je eigen website zelf je bezoekers toespreekt.

Met STARTup werk je met me samen en heb je binnen uiterlijk 3 maanden een clip waarin je zelf de hoofdrol speelt. En waar jouw klanten of nieuwe geïnteresseerden blij van worden. Je kunt aangeven welke vorm je voorkeur heeft en hoe je in beeld wilt komen en wat er verder nog te zien moet zijn. Ik kan je adviseren op basis van enkele jaren ervaring met deze manier van Personal Branding en Online marketing met video.

Hoe gaan we te werk?

  1. We organiseren een intake. Dat kan live zijn in Den Bosch of telefonisch. Daarin stellen we vast wat we denken dat het beste gaat werken voor jouw business.
  2. Je schrijft een eenvoudige tekst en die stuur je me per mail toe. Ik geef je daar feedback op zodat je kunt gaan oefenen.
  3. Je maakt enkele proefopnames met je telefoon en stuurt de beste naar me toe.
  4. We prikken een datum waarop ik naar jou kom of naar een locatie waar je de opname gemaakt wilt hebben. We kunnen je ook voor een groene wand opnemen; dan kunnen we later nog kiezen voor een mooie achtergrond. Wijzigen is ook altijd mogelijk.
  5. Ik monteer jouw clip tot een wervend of wervelend geheel. Net wat jouw voorkeur heeft.
  6. Ik begeleid je op afstand met het plaatsen van je clip op YouTube of in je social media.

Wat gaat dat kosten?

De meeste videobedrijven vragen veel geld voor het produceren van een clip omdat ze in een dure studio werken met kostbare apparatuur. Dat doe ik bewust niet. Mijn bedrijfsfilosofie is: maak vaker een clip zodat je actueel bent. En realiseer je dat de meeste mensen je clip bekijken op hun telefoon of tablet. Dan voldoet een eenvoudige camera. Het gaat vooral om de inhoud. Dus om de tekst en de manier waarop jij die overbrengt op de kijkers. En de vormgeving die we samen afspreken.

STARTup op locatie

Ik bied je deze maand STARTup aan op locatie voor de introductieprijs van
€ 295,00

Bestellen

STARTup Den Bosch

Als je voor een greenscreen in Den Bosch komt staan, betaal je slechts
€ 245,00

Bestellen