Stemmen

In oktober stond de mobiele studio van Quotes & Questions op een basisschool in Apeldoorn. Het was vakantie en toch kwamen er maar liefst 5 mensen met een mooie stem en een voorliefde voor voorlezen en/of kinderboeken naar de school van Alex de Graaff. Deze leraar van groep 8 is sinds een tijdje ook stemacteur. Hij spreekt in zijn eigen opnamestudio teksten in voor professioneel gebruik.

Favorieten

En voorlezen kan deze meestervoorlezer! Uit zijn zeer actuele bibliotheek in groep 8 heeft hij maar liefst 6 boeken onder handen genomen. Die zijn nu te horen in de collectie van Villa Favoriet, een huis voor mensen die graag kinderboeken lezen en daaruit een fragment willen inspreken. De fragmenten komen beschikbaar voor onderwijsprofessionals die er met kinderen mee willen werken. Wie inspreekt kan gebruikmaken van de collectie Frappante Fragmenten. Wil jij ook een fragment uit een favoriet kinderboek inspreken? Dit jaar kan dat nog helemaal gratis en voor niks.

Amuse

Wil je een voorproefje van Meester Alex? Luister hier naar zijn vertolking van Bob Popcorn.

Wil je meedoen en over alle 50 boekfragmenten kunnen beschikken? Lees dan nog even over de werkwijze. Je kunt je dan meteen inschrijven voor een terugbelverzoek. Hoor ik meteen hoe je stem klinkt.