The POWER is in the CLIP … van Wendy …

Juridisch dienstverlener Wendy Franken – van Gils liet vorige week een VISITEclip produceren door Quotes & Questions. Die clip beleefde vandaag de première. Wendy zette hem online en in 1 dag werd hij 190 keer bekeken. Door 1 druk op de knop bij YouTube komt Wendy bij bijna 650 mensen op de telefoon of de tablet binnen om haar verhaal over haar onderneming op een persoonlijke manier door het scherm te laten knallen. Want dat is wat Wendy doet. Zelfverzekerd en doortastend spreekt ze de kijkers toe om daarna te eindigen met een uitnodiging op een vriendelijke toon.

Kracht

Wat is nu de kracht van deze clip? Wendy laat zien dat je met een duidelijke tekst en een authentieke presentatie bij mensen binnen kunt komen. Vooraf heeft Wendy haar teksten aangeleverd en die zijn door Quotes & Questions wat aangescherpt zodat ze gericht zijn op het publiek. Op de kijker dus. Daar zit een verschil tussen schrijven om gelezen te worden en schrijven om gezien en gehoord te worden. Een lezer ziet zijn eigen beelden in zijn hoofd. Een kijker op internet ziet jou in beeld en vormt zich een beeld bij wat hij hoort en ziet. Meestal over zijn eigen situatie. Zijn eigen bedrijf bijvoorbeeld.

Mocht je het lastig vinden om gericht te schrijven en te spreken, dan helpen wij je daar mee op weg. Dat hebben we met Wendy ook gedaan bij het schrijven van de TEKST&UITLEGclip over Privacy Officer. Dat is de Engelse term voor Functionaris Gegevensbescherming. Een ingewikkeld verhaal helder en eenduidig vertellen is een kunst. En Wendy kan dat.

Tekst GRATIS laten screnen?

Wil je zelf een clip opnemen en twijfel je over de kracht van je tekst? Of over de kracht van je uitstraling? Je kunt een tekst of een opname toesturen dan krijg je gratis eerlijk advies en tips om zelf verder te gaan.

The POWER is in the CLIP