Vluchtheuvel BASIS

Werkdruk? Slechte nachten? Minder werkplezier? Beginnende burn-out? Je bent niet de enige. Het goede nieuws is: er is iets aan de doen. En je kunt het ZELF.

 

Training

Quotes & Questions heeft een training ontworpen speciaal voor leraren in het basisonderwijs: Vluchtheuvel BASIS. Een vluchtheuvel midden op de weg waar je als voetganger wilt oversteken, geeft je even de tijd en de rust om te bepalen wanneer je je weg wilt vervolgen. Je krijgt overzicht. Zo werkt het ook in deze training. Met een overvol hoofd lukt het de meesten van ons niet om stappen te zetten naar de overkant.

In het eerste onderdeel van de training leren we je hoe je    R  U  I  M  T  E    in je hoofd kunt creëren. Telkens weer opnieuw. Dit doet Eric van den Heuvel, specialist in Timemanagement. Heb je het gevoel dat er ruimte is voor nieuwe stappen, dan kun je bedenken waar je energie in wilt gaan steken. En dan is het aanbod heel groot. Waar begin je? Waar ligt je belangstelling? Want ja, het is natuurlijk wel fijn als jouw leerlingen iets gaan hebben aan een leraar die een training heeft gevolgd. Maar nog veel belangrijker is dat jij als leraar MET PLEZIER stappen gaat zetten met je leerlingen in de klas. Dit doet Rob van de Sande, specialist didactiek Taal en Mediawijsheid

Beginnen

Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een telefonisch gesprek.

Wil je meteen inschrijven? Dat kan natuurlijk. We reserveren per direct een stoel voor je. Natuurlijk bellen we je ruim voor aanvraag van de training voor een intake.

Wil je kennismaken met de trainers? Of heb je vragen? Bekijk onze Q&A-clips op YouTube.

Werkwijze

1 Je hebt een telefonische intake met 1 van de trainers gericht op je wensen, je persoonlijke omstandigheden en je doelen.

2 We trainen in Den Bosch van 09.00 tot 17.00 uur.

3 Je krijgt input mee voor de vervolgstappen.

4 Je kunt gratis deelnemen aan de online training ‘Leestekens met een sound’.

5 Tijdens het werken in de weken na de trainingsdag krijg je 2 coachingsgesprekken via Skype gericht op je resultaat.

 

Trainingsdata Vluchtheuvel BASIS

Alle trainingen geven we op VRIJDAGEN in de ‘vakanties’. In die weken heb je geen kinderen die je afleiden en … je stapt met een leeg hoofd en een volle accu weer in de eerste lesweek. Kun je meteen aan de slag.

do 21 juni

vr 24 augustus

vr 31 augustus

vr 19 oktober

vr 26 oktober

 

Prijs

Je kunt deelnemen aan het hele traject voor € 750,00 inclusief catering en BTW.